Hem

Kalmar hunddagis verkar för att hunden skall vara i hemmiljö när husse och matte jobbar. Sköna bäddar, skinnsoffor och mänsklig kontakt / närvaro hela dagistiden. Inga boxar finns med i planeringen, hundarna sätts ihop i passande grupper och dessa har sen var sitt rum att vistas i med härligt sköna viloplatser och med människor närvarande hela tiden.

På Facebook annonserar vi information som rör Kalmar hunddagis och på Instagram kan ni följa hundarnas dagistid.

Som hemma

hemma

Vi jobbar inte som alla andra. Vi tror inte på burar, istället låter vi hundarna leka i hem-miljö.

Personal

Kalmar hunddagis har fem anställda; Anneli, Marie, Eva, Sussi, Sofi och Laila. Vi har alla hunddagisföreståndarutbildningen.

Vi är ett ASF, Arbetsintegrerat Socialt Företag. Detta innebär att vi erbjuder arbetsträningsplats till den som står långt ifrån arbetsmarknaden. Detta sker via AF, arbetsförmedlingen.

Vi tar emot volontärer i begränsat antal. Ett krav är att det blir kontinuitet för hundarna, så några gånger i veckan är önskvärt att komma.

Praktikanter via gymnasiet med inriktning djur är välkomna.

Vi tar däremot INTE emot PRAO-elever.

Vi är INTE i behov av sommarvikarier då vi stänger verksamheten för semester. Ansökningar som kommer in kommer därför inte att besvaras.

Hitta hit

Skälbyallén_11_-_Google_Maps

Adress

Du hittar oss ute på natursköna Skälby, mellan växthusen, vid ”fjärilshuset”.

Skälbyallén 11
392 38 Kalmar

0738-24 52 11

kalmarhunddagis@gmail.com

Övriga tjänster:

Vi säljer hunddagisföresståndarutbildning. Denna läses individuellt och på distans i egen takt. Praktik erbjuds på Kalmar hunddagis men man kan själv ordna annan praktik om man vill. Vid intresse och mer upplysningar: kalmarhunddagis@gmail.com

Besök- och terapihund. Anneli har gått denna utbildning med Zelma av rasen Shetland Sheepdog. Vi erbjuder våra tjänster till omsorgen. Vi har mest varit på kommunens demensavdelningar där Zelma bidrar med glädje. Kontakt ang. detta: anneli.schnell@telia.com

Beteendecoach. Anneli kan hjälpa till om du som hundägare upplever problem i hundägarskapet. Skäller hunden på andra hundar vid möte? Kan inte hunden vara ensam hemma? etc. Kontakt: anneli.schnell@telia.com