Välkommen till Kalmar Hunddagis!Välkommen till Kalmar Hunddagis!

Categories:

Kalmar hunddagis kommer att verka för att hunden skall vara i hemmiljö när husse och matte jobbar. Sköna bäddar, skinnsoffor och mänsklig kontakt / närvaro hela dagistiden. Inga boxar finns med i planeringen, hundarna sätts ihop i passande grupper och dessa har sen var sitt rum att vistas i med härligt sköna viloplatser och med människor närvarande hela tiden.

Vi tar två naturpromenader per dag för rastning, oftare om så behövs.

Vi har en rastgård där hundarna kan få leka fritt med sina kompisar. Detta naturligtvis med närvaro av en dagisfröken.

Vi erbjuder rehabiliteringsplatser till sjukskrivna personer som kan hitta en väg tillbaka till arbetslivet efter genomgången sjukskrivning eller arbetslöshet med vår hjälp. Vi är alltså ett arbetsintegrerat socialt företag, ASF.  Dessa personer erbjuds samvaro med hund, naturpromenader och andra aktiviteter som passar för just den aktuella personen. Varje medarbetare arbetar utifrån sin 100 %-iga förmåga. Alla är vi olika och alla måste få sin möjlighet till sysselsättning. Vårt krav är att dessa personer tycker om, ja, älskar hundar, såsom vi gör.

Som ASF finns vi registrerade på Sofisam.se.

Välkommen att ansöka om plats för din hund i hjärtat av Kalmar, Skälby, platsen för djur, natur och människor.

0738-24 52 11
kalmarhunddagis@gmail.com

Anneli & Marie ansvarar för verksamheten och vi har from januari -16 tre anställda medarbetare, Ewa, Eva och Karin. Alla har hunddagisföreståndarutbildning.

Vi har kollektivavtal och F-skattsedel.

Anneli har sedan 2012 drivit Annelis hundfritids i sitt hem på Drag. Då omsorgsbehovet av hund ökat, är detta en utveckling av föreningen att erbjuda daglig omsorg av hundar.

Våra öppettider kommer att vara kl. 06.30 till  kl. 17.00. Hämtningstiden kan diskuteras inom rimlig tid, om behov föreligger. Detta för att tillmötesgå hundägarens olika arbetstider.

Pris

5 dagar / vecka 3000:- / mån.

4 dagar / vecka 2700:- / mån.

3 dagar / vecka 2400:- / mån.

2 dagar / vecka 2100:- / mån.

Enstaka-dagar kan erbjudas i mån av tid och plats, då till en summa om 350:-/dag.

 

Vi är återförsäljare av Nordic hundfoder, beställning och leverans hos oss på Skälby

Anneli & Marie